L&M Band

L&M.... u kunt het zo gek niet bedenken: de naam Louis & Maurice zeggen eigenlijk al veel! Deze jongens spelen alles wat u wel graag hoort maar tegen niemand durft te zeggen, dit op een muzikaal eigenwijze manier en met een vette knipoog. Met twee klopt ons hart in hetzelfde ritme; dat van gepassioneerde troubadours. Op het podium wisselen gitaren, basgitaar, accordeon, kazoo en allerhande ritme instrumenten elkaar af in een meeslepend tempo. Dit alles om de zoetgevooisde engelenstemmetjes van Louis en Maurice te ondersteunen! Kriebelt het al om mee te doen???

 

U kan het netjes houden voor recepties, diners, huwelijksvieringen of..... u kan zich helemaal laten gaan in een wilde muzikale (her-)ontdekkingsreis voor uw nachtelijke feestjes en braspartijen. Liedjes uit de top van vandaag, en liedjes van heel vroeger; alles wordt naar believen voor u geserveerd. Voorwaar, u zal tevreden zijn! Wij spelen onder het motto; 'niet-tevreden-geld-terug' (allez, bij wijze van spreken dan toch).

 

Voor een compleet feest kan L&M vergezeld worden door DJ Knutske, afkomstig uit dezelfde vruchtbare en licht radioactief gecontamineerde grond als de L&M-ers. DJ Knutske neemt de pauzes van de Live Band over en houdt het publiek warm en scherp. Hij sluit naadloos aan bij de live muziek en voert; als u het geluk heeft dit te mogen meemaken, af en toe wat danspasjes uit achter de draaitafels. Na het optreden steekt hij finaal het vuurwerk aan onder het motto: "Ladies & Gentlemen, voor u speelde den L&M Band, geef ze een hartelijk applaus. En dan nu........... muziek!!!"