Mobiele speeltuin

 mobiele speeltuin

 

 

 

 

 

 

            

 

1 dag 

2 dagen 

BTW 

330,00

595,00

Incl.
 

Het grote probleem bij kinderfeestjes of evenementen is dat er bijna nooit iets voorzien wordt voor de kleinste kinderen van 0 tot 6 jaar.
Ze zijn meestal nog te klein om tussen de grotere kinderen op een springkasteel plezier te maken. Een fijne oplossing is dan ook de mobiele speeltuin of de kleuter hindernissenbaan.

De mobiele speeltuin bestaat o.a. uit: Avontureneiland, glijbanen, speelhuisjes, uitkijktorens, wiebelrotsen, zitbankjes, hobbelvis, race motorfietsjes, loopauto, knutseltafel,...

 

                

De mobiele speeltuin wordt geleverd zonder omheining. Indien u dit wenst is er een meerprijs van €50

  

Slecht weer garantie !

Bij huppeldepup kan je gratis annuleren bij slecht weer. Daar doen wij niet moeilijk over. Wij vragen wel te annuleren voor 14u de dag voor het evenement. Dus na het weerbericht van 13u. Zo heb je al een idee van welk weer het de volgende dag gaat worden.

 

Bereikbaarheid bij leveren & opbouwen

Wij gaan er van uit dat bij het plaatsen van al onze attracties de plaatsen bereikbaar zijn voor onze bestelwagens of vrachtwagen. Indien dit niet zo is laat het ons zeker weten bij de reservatie. Sommige attracties kunnen enkel rechtstreeks vanuit onze vrachtwagen geplaatst worden en kunnen niet over enkele meters verplaatst worden. Trappen doen is een ramp voor sommige attracties die soms meer dan 300 kg wegen. Die verplaatst je zomaar niet over enkele trappen.
Breng ons aub op de hoogte bij de reservatie zodat onze medewerkers niet voor verrassingen komen te staaan.